Toompea malevkonna karikavõistlused laskmises võitis Ain Muru

Hea malevkonnakaaslane!

Mul on hea meel teada anda, et 08.06.2014 toimunud traditsioonilistel Toompea malevkonna karikavõistlustel laskmises osales sellel aastal rekordarv osalejaid, kokku käis tulejoonel 18 laskjat. Eelmisel aastal seatud 20 osavõtja piir jäi küll ületamata aga võrreldes eelmise aastaga lisandus 2 osavõtjat.

Võistluse programm oli kujundatud nii, et selguks kõige täpsem, kiirem ja vahetus võistluses kõige paremat võistlusnärvi omav võistleja.

Automaat Galil AR ja püstol H&K USP laskmiste kogusummas pääsesid finaallaskmisele kuus paremat laskjat, kelleks olid: Ain Muru, Margus Hergauk, Andres Davõdov, Mihkel Tikk, Allan Kruus ja Heldur-Valdek Seeder.

Naistest oli parim, seekord küll ainukese osavõtjana Marju Mändmets.

Enne finaali võis eeldada kahe laskmise suurmeistri Ain Muru ja Margus Hergauki omavahelist duelli, millesse võiks sekkuda eelmiste aastate kolmandate kohtade omanik Andres Davõdov.

Finaali, kus lasti automaadist 9 lasku, kolmest asendist, kahe salve vahetusega,1 minuti jooksul, mees mehe vastu, võitis napilt kuid kindlalt suurfavoriit Ain Muru, kuid teise ja kolmanda koha said kiirtuld andnud sisekaitsekompanii võitlejad Mihkel Tikk ja Allan Kruus. Selle üle, et meie malevkonna karikavõistluste esikolmikusse lisandub uusi tegijaid on ainult hea meel.

Tänud kõigile, kes osalesid ja eriti võitluse peakohtunikule Heino Märksile ja laskmiste läbiviiale pealik Jan Lukk’le, kes ka ise võistlusest osa võttis, samuti relvurpealik Raivo Linnas’le ning meile maitsva söögi valmistanud kokkadele, Marje-Anne Hendrikson’i juhtimisel.

Loodan, et järgmisel aastal on osalejaid rohkem nii karikavõistlusel kui ka malevkonna laskepäevadel.

Kohtumiseni järgmisel aastal, seniks aga kõigile suurt harjutamislusti.

Galerii võistlustest on siin

Kaido Tropp

IMG_3829