Toompea malevkond – ülesanne täidetud!

https://saun.slava.ee/

Meie esimene saun jõudis Ukrainas rindepiirkonda. MTÜ Slava Ukraini, KL Toompea malevkond, Huum, ülesanne täidetud.

Saate aru, et julgeoleku kaalutlustel me ei näita sauna täpset asukohta. Kuid igal juhul on esimene samm lõpuni tehtud. Meist kirjutas Forbes.com, Poola televisioon ja Ukraina armee pressiteenistus. Lisaks leidsime ära mainimist mitmes välismaises saunafoorumis.

Nagu siin piltidel on näha, jõudsid Neeme Brus ja Paul Fischuk Kaitseliidust saunaga lõplikku sihtkohta, kus kohe tehti ka esimene proovileil. Tagasi Eestisse aitab neil saada MTÜ Slava Ukraini. Kodutee võtab neilgi aega mitu päeva ja see tähendab, et oma jõuluõhtu veedavad nad kusagil rongis või autos. Kui me jõuluõhtul tahame kedagi meenutada siis alustame ukrainlastest, kes peavad jätkuvalt seda võitlust ja see tänage ka kahte meest, kes ohverdasid oma jõulud Ukrainale.

Nüüd läheb lahti edasine analüüs. Ja siis nn tootearendus. Kõike saab alati veel paremini teha.

kapten Ilmar Raag