Toompea malevkond teab kuidas tuua inimesi Kaitseliitu.

Loe lähemalt https://issuu.com/kaitse_kodu/docs/kaitse_kodu_01_2023_veeb/s/17869111

Kaitseliidus on palju tublisid inimesi, kel on „erivõimed“, tänu millele on meie organisatsioon mitmekesine ja arenemisvõimeline. Toompea malevkonna liige Kaido Mägi ongi just selline inimene. Kaido astus Kaitseliitu 2014. aastal ja alates sellest ajast on ta tegelenud ka värbamisega. Tänu tema kutsele, on liitunud veel märkimisväärne arv inimesi.

Kui tihti oled sina kuulnud, et sõjaolukorra tekkimisel, soovitakse kõigepealt oma pere riigist välja saata ja alles siis ollakse valmis relv kätte võtma? Kindlasti on neid, kes ka ise tahaks esimesel võimalusel üle piiri minna.

Oled sa mõelnud, et ehk ei lenda ükski lennuk, mereblokaadi ei läbi ükski laev ja ka autosõit on võimatu? Mis edasi? Kuidas kaitsta oma pere siis, kui puuduvad oskused, mida oleksid saanud aastaid omandada? Olukorraks, mida loodetavasti kunagi vaja ei lähe, aga on siiski oluline teada. Suure boonusena saad veel ka palju teisi eluks vajalikke kogemusi, praktilisi oskusi ja suure hulga ägedaid sõpru.

Kaido teekonda Kaitseliitu värbajana saad lugeda värskest Kaitse Kodu artiklist. Ehk teed sinagi selle viimase liigutuse meiega liitumiseks ja täidad avalduse.