Kaitseliit 2035

https://www.kaitseliit.ee/et/kaitseliit-arutas-oma-mittesojalisi-tegevusi

Kaitseliidu ülema korraldusel toimus 10.detsembril konverents „Kaitseliit 2035“ eesmärgiga peamiselt Kaitseliidu mittesõjaliste tegevuste mõtestamine lühemas ja pikemas perspektiivis organisatsiooni enda jaoks.

Nendeks on laiemalt tagalaala julgeolek ja kontrolli taastamine, kitsamalt KL C3 (juhtimine, koordinatsioon (side), koostöö), logistika, tegevused omavalitsuste, elutähtsate teenuste ja maakaitse toetamiseks. Kaitseliidu mittesõjaliste arendusliinide juhid tutvustasid, mida on selle poole arendamises viimase aasta jooksul tehtud ja mis on lähiajal kavas. Ettekanded vaheldusid paneelide ja debatiga Sisekaitseakadeemia auditooriumis.

Konverentsil osalejaid oli kõikidest Kaitseliidu tegevusvaldkondadest ja ülekande vahendusel malevate asukohapunktides. Toompea malevkond oli konverentsil esindatud paneelides, publikus kui ka korraldusmeeskonnas.

Fotod: Ilmar Vessin