Vaenlane värise, me saame pihta nii tormis kui pimedas

Selliste sõnadega võiks kokku võtta meie rohelise kompanii nädalavahetusel toimunud lahinglaskmised, kõigist kompanii relvadest.

Lahinglaskmised kui sellised on kohaks, kus kompanii sooritab enda küpsuseksami kuivõrd kokku tuleb panna nii taktikalised kui laskeoskused. Selleks, et saada tegelik pilt meie rohelise kompanii võitlusvõimest oli kompaniiülem teinud ilmataadiga eraldi kokkuleppe, et olema peab tõeline jalaväe ilm ja ilmataat, täitis enda osa kokkuleppest täiega. Need kes olid kaasas ja mäletavad ilma esimesel Siilil teavad millega võrrelda ja kui siis võitis ilmataat, siis nüüdseks on kompanii juba niivõrd karastunud, et kui pühapäeva hommikul, küsis ärganud võitleja, telki astuva relvavenna käest, kas täna on ikka jalaväe ilm ja sai vastuse, et on, libises üle tema näo ainult muhe irve, andis ilmataat seepeale loobumisvõidu😊

Üks null komapii kasuks.

Laskmiste osas on lahinglaskmised ikkagi eelkõige suurte torude meeste pidu ja nemad lustisid täiega, hävitades vastase soomust, nii vihmas, lumesajus kui pimedas ning kui lisada siia juurde jagude koondtule edukad harjutused, siis jõuamegi järelduseni, mille leiate pealkirjast.

Kaks null kompanii kasuks.

 

Kompanii vaim