Talvised tulemused selgunud

Jaanuarikuus toimusid selle talve kaitseliitlaste tippüritused – taliharjapäeval 14. jaanuaril algas Utria Dessant ja jaanuarikuu viimasel päeval Kaitseliidu meistrivõistlused suusatamises.

Utria Dessant 2015 patrullvõistlus 14-17.01.2015 oli korraldajate sõnul kõigi aegade raskeim, kestes tavapärasest ühe ööpäeva kauem. Kokku 3 päeva ja 3 ööd vastutegevuse tingimustes liikumist ja ülesannete täitmist. Korraldajate GPS trackeri andmetel läbis meie rajal olev meeskond 119,6 km jala, lisaks tugimeeskond 850 km autoga. Rajal olev meeskond magas kokku ca 5 tundi lumehanges ja tugimeeskond kokku ca 10 tundi.
Tulemused on üleval www.erna.ee ja võistkondade liikumised näha http://sportrec.navirec.com/ui/#1abdp3j.

Herki uinakuhetk metsas lumehanges

Kokkuvõttes sai Toompea malevkond sel aastal 17. koha – edestati PPA-d, Soomet jt. Tugevamad alad olid füüsilist ettevalmistust nõudvad alad, kus oldi esikümne sees. Võistkonnas osalesid n-srs Herki Siider, n‑ltn Marko Aron, lipnik Jarno Kalind ja malevlane Heldur-Valdek Seeder. Tugimeeskonnas major Kurmo Meister ja malevlane Egon Ottokar. Tulemused vaadatakse läbi analüüsikoosolekul.

Toompea malevkonna Utria Dessant 2015 võistkond
Toompea malevkonna Utria Dessant 2015 võistkond

 

Kaitseliidu meistrivõistlustel murdmaasuusatamises 31.01.2015 Käärikul moodustasid Tallinna maleva esinduse tuumiku Toompea malevlased nelja mehe ja ühe naisega. Meie parima tulemuse sai Aivar Ridamäe võiduga vanemate meeste grupis. Tema aeg jäi ühtlasi võistluste parimaks ajaks kõikide võistlusklasside lõikes. Tallinna maleva vanemate meeste esindus, kus kaks meie malevkonna meest ja üks mujalt, võitis karika ka võistkondlikus arvestuses.

Malevkonna järgmisteks väljakutseteks on osalemine 26.03.2015 Scoutsrännakul ja seejärel piirivalve traditsioonidega lahingpaaride võistlusel Talveots-2015.

Heldur-Valdek Seeder
Spordipealik