Toompea malevkond tähistas 05.12.2013 oma 89.a sünnipäeva

05.12 tähistasime kõik koos Toompea lossi valges saalis Toompea malevkonna 89.aastapäeva, mille raames andsid meie uued liikmed piduliku vandetõotuse ja tunnustasime oma parimaid liikmeid.
Tallinna maleva pealik Major Abel rõhutas, et tal on väga hea meel näha nii palju uusi liikmeid liitumas Toompea malevkonnaga ja seda eriti seepärast, et meie malevkonnal on Kaitseliidus täita eriline roll.
Malevkonna pealik leitnant Lukk tänas kõiki malevkonna liikmeid nende panuse eest meie malevkonna ja Kaitseliidu tegevusse.
Avaldamaks tänu major Arikes’le, kes viimase 13 aasta jooksul meie malevkonda juhtis, annetas malevkond major Arikesele mõõga.
Oma tänukõnes tänas major Arike kõiki neid, kellega ta viimase 13 aasta jooksul malevkonnas Eesti riigi ja Kaitseliidu hüvanguks teenis ja rõhutas, et see ei ole mitte tema ainuisikuline mõõk, vaid see kuulub võrdväärselt ka kõigile malevkonna liikmetele.

Tänud kõigile, kes üritusel ja sellele järgnenud pidulikul koosviibimisel osalesid.

Kaido Tropp
Juhatuse liige/Toompea malevkond

[good-old-gallery id=”619″ slideshow=”false” randomize=”false” animationloop=”false” controlnav=”false” directionnav=”true” pauseplay=”false” pauseonaction=”false” pauseonhover=”false”]