Tulemas on malevkonna aastapäev

Toompea malevkond tähistab koos Naiskodukaitsega oma aastapäeva traditsioonilise vandeandmise tseremooniaga Toompea lossi Valges saalis reedel, 7. detsembril, algusega 17.00. Kohale oodatakse lisaks malevkonna ja naiskodukaitse liikmetest vandeandjatele kõiki asjast huvitatud inimesi, eeldame aga kindlasti, et kohal on malevkonna ja naiskodukaitse staabi ja juhatuste liikmed ning pealikud. Vandeandjatega võtab personaalselt ühendust malevkonna personalipealik A. Kivisiv.

Pärast pidulikku tseremooniat aga saame rõõmsalt üheskoos tähistada malevkonna aastapäeva ning lähenevaid Jõulupühi Kaitseliidu Peastaabi all asuvas pubis algusega 18.00. Sinna ootame kindlasti kõiki malevkonna ja Toompea naiskodukaitse liikmeid. Lisaks on malevkond reserveerinud peastaabi all asuva sauna.
Peoks on vajalik eelregistreerimine, saadan selleks novembris Teile ka teate koos lisainfoga.

Märkigem siis 7. detsembri õhtupoolik oma kalendrites aegsasti reserveerituks.

Tervitades,

Urmas Reitelmann
Teavituspealik